Előfizetői tartalom

Egyhavi mélypont közelében ragadt a forint

Portfolio
A fokozott nemzetközi részvénypiaci kilengések, illetve az orosz-ukrán feszültség fokozódása mellett sem láttunk érdemi elmozdulásokat a bankközi forintpiacon a mai kereskedés során, sőt a forint minimálisan még erősödni is tudott péntek estéhez képest. Ezzel együtt is továbbra is közel járnak az euróval szembeni jegyzések ahhoz, hogy egyhavi forintmélypontról beszélhessünk.

Kapcsolódó cikkünk2014.04.28Itt vannak az amerikai szankciók az oroszok ellen!Az orosz-ukrán híráramlás, az újabb amerikai szankciós lista hullámzó fejlett részvénypiaci teljesítményt okozott ma, miközben a főbb devizapiacokon az euró erősödött a dollárral szemben 1,3820 körülről átmenetileg 1,3870 körülg. A forint ezen környezet mellett egész nap csekély elmozdulásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés