Előfizetői tartalom

Tényleg falnak ment a forint

Portfolio
A kedd és csütörtök közötti, közel 2%-os erõsödés nyomán olyan szintekre (az euróval szemben 303-ig) kapaszkodott a forint, ahonnan technikai elemzési alapon könnyen jöhet egy visszagyengülés - vetítettük elõre reggel. Azóta jól látszik, hogy ez be is következett, hiszen az euróval szembeni jegyzések a délutáni órákban 304,5-ig emelkedtek. A nyugtalanító orosz-ukrán híráramlás, pontosabban a vasárnapi kelet-ukrajnai választások következményével kapcsolatos bizonytalanság óvatossá tette a befektetõket a hét vége elõtt. Közben a tegnapi Draghi-beszéd üzenete (jövõ hónapban jön a lazítás) alaposan elbánt az euróval.

2014. május 09. 17:37 Megosztás Lefordult a többhavi csúcsról a forint A péntek kora esti állapot (kvázi heti záró szintek) szerint 304 körül mozog a forint az euróval szemben a bankközi piacon, azaz a tegnap estére elért 3,5 hónapos csúcsról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés