Előfizetői tartalom

Meglódult a forint

Portfolio
Két napnyi mozdulatlanság után szerda délután meglódult a forint, így sikerült távolodnia az öthetes mélypontjáról az euróval és a svájci frankkal szemben. Közben délután a magyar részvénypiac is jókora lendületet mutatott, noha a nemzetközi piacokon kivárás és emiatt oldalazás volt a jellemző a ma esti Fed kamatdöntés előtt.

Kapcsolódó cikkünk2014.06.18Nagy napra ébredt a forintA forint két napig beszorult a 307,5-308-as szűk sávba az euróval szemben, ahonnan csak ma délután tudott kitörni, ezúttal az erősödés irányába. Kora este 306,8 körül járt a kereskedés, amellyel párhuzamosan a svájci frank egy egységéért 251,8 forintot, a dollárért 226 forintot kértek a bankközi piacon.Nemcsak a forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés