Előfizetői tartalom

Valóban leszakadt az euró

Portfolio
Napokkal ezelőtt felhívtuk már a figyelmet arra, hogy egy fontos, két éve élő trendvonal törhet meg az euró dollárral szembeni árfolyamában és ez mostanra egyértelműen be is következett. A trendvonal tehát megtört, de még mindig van egy fontos vonal, ami támaszt nyújt a közös európai fizetőeszköznek, és ez ma délután első körben még jól vizsgázott.

Keddi és szerdai cikkeinkben külön is felhívtuk rá a figyelmet, hogy megnőtt az esélye egy rendkívül fontos trendvonal letörésére az euró/dollár kurzusban és ez további hullámszerű eurógyengülés esélyével jár. Az utóbbi napok alapján úgy tűnik, hogy ezt a vonalat valóban letörte az árfolyam, igaz 1,3490-nél még mindig van egy technikai támasz szint, ami visszatartja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés