Előfizetői tartalom

Kemény kritikát kapott Londonból a kormány

Portfolio
Nem sikerült kifejezetten jól a 2014-es év a forintnak és az új évet is csúnyán kezdte. Ez tűnt fel a Financial Times blogjának. A beyondbrics által idézett londoni elemző szerint a magyar fizetőeszköz azért szenved, mert a kormány nem folytat befektetésbarát politikát és a magyar gazdaság továbbra is sérülékeny a fundamentumai miatt.

A forint gyenge 2014-es teljesítményével és az elmúlt napokban mutatott esésével foglalkozott cikkében a Financial Times feltörekvő piaci blogja. A beyondbrics cikke kiemeli, hogy bár az év elején több pozitív makrogazdasági adat is napvilágot látott (foglalkoztatottsági adatok, a 2014-es GDP-adat, fizetési mérleg statisztika, fogyasztási adatok), a piacokat ezek nem nyűgözték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés