Előfizetői tartalom

Barcza: nem lesz idén devizakötvény-kibocsátás

Portfolio
A december végén bejelentett idei államadósság finanszírozási terv nem változik, így ezzel összhangban nem várható idén állami devizakötvény kibocsátás a nemzetközi piacokon sem - többek között ezt mondta el egy mai háttérbeszélgetés keretében a Reuters tudósítása szerint Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ új vezérigazgatója.

A devizakötvény kibocsátás kérdésében az utóbbi időszakban többször is hallottunk arra utalást, hogy kedvező piaci helyzet mellett elképzelhető ilyen tranzakció. Nagy volumenű ilyen tranzakció szembe menne az államadósság devizaarányának mérséklési stratégiájával.Kapcsolódó cikkünk2015.01.14Varga: ne csak a hagyományos piacról vonjunk be forrásokatBarcza a beszámoló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés