Előfizetői tartalom

Rengeteget adtunk el az értelmetlen árú letelepedési kötvényünkből

Portfolio
Rengeteget adtunk el januárban is a magyar letelepedési államkötvényekből: összesen 375 darabot. Első blikkre örülnünk kéne, hogy több devizaforrást tudunk bevonni, de sajnos van velük egy-két igen kényes probléma. Például az, hogy a törvényileg garantált két százalékos hozam már felülmúlja a piaci árazást, vagyis a konstrukción az állam folyamatosan veszít.

Továbbra is nagyon népszerűek a magyar letelepedési államkötvények, amin felbuzdulva Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető azok árának 250-ről 300 ezer euróra való emelését intézte el (a januári értékesítés ugyanakkor még a korábbi áron ment végbe). Ezen papírokat az állam közvetítőknek értékesíti, vagyis nem közvetlenül ő intézi az üzleti folyamatot, hanem azt bizonytalan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés