Előfizetői tartalom

Erős maradt a forint nap végére

Portfolio
Viszonylagos nyugalom, illetve megmaradó optimizmus látszott ma a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon amellett, hogy a görögök benyújtották az Európai Bizottságnak a szükséges reformlistát, és azt ma délután meg is vitatták az eurócsoport tagjai. Az MNB a vártnak megfelelően szinten tartotta az irányadó rátát, de az addig oldalazó forint erre kissé erősödni tudott. Ez követően az amerikai jegybankelnök szavaira figyelt a piac, de ez már nem hozott további mozgást a forint esetében.

2015. február 24. 16:58 Megosztás Yellen nem érdekelte a forintot Janet Yellen friss üzeneteire mérsékelten gyengült a dollár, de ennek nem látjuk komoly tovagyűrűző hatásait a forint piacán. Az euróval és a dollárral szembeni jegyzések 0,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés