FONTOS Egy sor területen betiltják az egyszer használatos műanyag csomagolásokat
 
Előfizetői tartalom

Gyengélkedik a drága letelepedési kötvényünk

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ adatai szerint márciusban csak 7,7 millió euró folyt be a letelepedési kötvények értékesítéséből, ami az előző havinak kevesebb, mint a fele. A következő hónaptól feltehetően már csak a megemelt névértékű papírokat értékesíti az adósságkezelőnk, aki egyébként továbbra is nagyon optimista a kilátások kapcsán. A probléma csak az, hogy a jelenlegi törvényi konstrukció mellett, az állam folyamatosan veszít az ügyletekkel.

Márciusban pusztán 7,7 millió euró folyt be a letelepedési kötvények értékesítéséből, ami érdemi visszaesést jelent az előző hónapokhoz képest - értesült az adatokról a Napi Gazdaság. Ez az összeg kevesebb, mint a fele a januári és februári 16,7 millió eurós értékesítésnek. Az ÁKK ennek ellenére optimista, szerintük a folyamatok kedvezőek és a továbbiakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés