Előfizetői tartalom

Felkészültebben ér majd minket a Fed csapása

Portfolio
Valószínű, hogy még idén kamatot emel a Fed, ugyanakkor ez nem jelent majd egy gyors szigorítási ciklust - véli a New York-i Fed régiós elnöke, William Dudley. Számunkra nézve különösen az érdekes a véleményéből, hogy szerinte mindez a feltörekvő piacokat továbbra is komoly kihívás elé állítja majd, de szerencsére mostanra felkészültebbnek tűnünk egy ilyen sokkra.

A gazdasági teljesítmény határozza majd meg, hogy a Fed pontosan mikor kezd el szigorítani - szögezte le a Fed egyik vezető tisztségviselője hétfőn, majd hozzátette: az ő reményei szerint, ez akár már idén megtörténhet. William Dudley, aki a New York-i régiós Fed elnöke, ezzel lényegében megerősítette, hogy továbbra is adatvezérelt üzemmódban van az amerikai jegybank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés