Előfizetői tartalom

Mi lesz a nyáron a forinttal?

Portfolio
A forint az utóbbi mintegy másfél hónapban az év eleji erősödést követően gyengült. Az alapkezelők többsége a következő hónapokban ugyanakkor nem vár érdemi elmozdulást, míg hosszabb távon inkább javult a hazai fizetőeszköz megítélése a profik körében. Az állampapírpiacon pedig rövid és hosszú távon is valamelyest optimistábbak lettek a nagyok, igaz a kilátások megítélése nem változott érdemben.

Előző havi felmérésünk:Kapcsolódó cikkünk2015.05.07Elfogyott a forint ereje - De vajon mi lesz most?A felmérésben részt vevő alapkezelők: Allianz, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Erste, Generali, MKB, OTP, Plotinus, Quaestor, Raiffeisen. Az év elején indult forinterősödés április közepére kifulladt, melyben a tovább lazuló hazai monetáris politika is szerepet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés