Előfizetői tartalom

Újra falnak ment a forint

Portfolio
A szerda esti hatalmas dollárerősödés óta teljesen elveszítette erejét a zöldhasú, és hasonló fordulatot láttunk - igaz ma napközben - a forintnál is. A délelőtt hirtelen erősödés 309,5 körül kifulladt az euróval szemben, majd délutánra visszagyengült a magyar fizetőeszköz. Ezzel tehát most sem sikerült lefelé kitörni a háromszögből a forintnak. Közben bizonytalanság látszott a nemzetközi részvénypiacokon is, illetve a hétvégi török választások előtt a mi régiónkban is.

2015. október 30. 17:18 Megosztás Nem sikerült a forintnak A forintnak délután már nem jött össze az újabb hajrá, azaz erősödési kísérlet. Így tehát 310,7 körül készül a hétvégi pihenőre az euróval szemben. A dollár kurzusa 281,5-nél jár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés