Előfizetői tartalom

Stabilan áll a forint, visszafordult a dollár

Portfolio
Teljesen ledolgozta a forint szerdán a kedden elszenvedett esését az euróval szemben, hiszen a jegyzések szerda estére 311 közelébe süllyedtek. A forint mellett a dél-afrikai rand teljesített még ma különösen jól. Fontos lehetett a forint mai mozgásában az, hogy a délelőtt érkezett eurózóna inflációs adat még ráerősített azokra a befektetői várakozásokra, hogy határozott további lazító lépéseket jelent be csütörtökön az Európai Központi Bank. Ugyanígy segíthetett a forintnak szerda este az amerikai jegybankelnök beszéde, amely még mindig nyitva hagyta a lehetőségét annak, hogy a Fed esetleg csak jövőre kezdi el a kamatemelési ciklusát. A dollár néhány pillanat erejéig új közel 8 havi csúcsra ugrott, majd elkezdett gyengülni az euró ellenében.

2015. december 02. 22:05 Megosztás A dollár gyengül, a forint stabil A késő esti órákban tovább gyengült a dollár az euróval szemben... ...miközben a forint stabilan tartja magát. 2015....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés