Előfizetői tartalom

Kéthavi mélypontra bukott a forint

Portfolio
A keddi váratlan MNB kamatvágás és a szerda reggeli jegybanki üzenetek hatására ma folytatta gyengülését a forint: az euróval szembeni árfolyama gyorsan lépte át a 313-as szintet és délután már 314-nél járt a kereskedés. Ez új kéthavi forintmélypontot jelent. Közben a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon a terrorfenyegetettség árnyékában összességében jó a hangulat, igaz a font tovább zuhant, valószínűleg a Brexit növekvő kockázatának beárazása miatt.

2016. március 23. 15:04 Megosztás Kéthavi mélypontra bukott a forint Újabb gyengülési hullám mutatkozik a délutáni kereskedés során a forint piacán: az euró jegyzése már 314-ig emelkedett, ami új kéthavi forintmélypontot jelent. A jelek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés