FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Most talán áttöri a falat a forint

Portfolio
Napok óta a 310-es kerek szint közvetlen közelében álldogál a forint az euróval szemben és 309-310 között fontos támasz zónát tesztelhet, de ugyanígy a dollárral szembeni árfolyamnál is nagyon közel járunk a 276-277-es támasz zónához. Ha ezeken sikerülne túljutnia a forintnak, hiszen a régiós devizák nagy lendülettel erősödnek, és közben a dollár továbbra is szenvedne a csúszó Fed-kamatemelés miatt, akkor technikai elemzési alapon elképzelhető, hogy a következő hetekben 250-es erős támasz szintig süllyed a dollár/forint kurzus.

2016. augusztus 11. 12:37 Megosztás Szűk sávban az áffolyam Reggel óta nagyon szűk sávban mozog a forint euróval szembeni árfolyama, viszont egyre közelebb kerülünk a 310-es szinthez. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés