Előfizetői tartalom

Varga: megmaradhat a letelepedési kötvény, ha átalakítjuk

MTI
|
Portfolio
Nincs szükség a letelepedési kötvényre, illetve az év végéig tartó vizsgálat alapján a továbbiakban nem lesz szükség letelepedési kötvényekre - ezeket mondta az elmúlt egy napban Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője, illetve Orbán Viktor kormányfő. Ehhez képest egy mai eseményen a kötvény sorsában javaslattételre kijelölt Varga Mihály teljesen más irányt vázolt. A nemzetgazdasági miniszter lényegében arról beszélt, hogy csökkenteni kellene a konstrukció állam által fizetett kamatát, illetve a közvetítő cégek által beszedett jutalékot és egyébként érdemes lenne megtartani a forrásbevonási arzenálban ezt a típusú lehetőséget is.

Kapcsolódó cikkünk2016.10.27Lázár kimondta: nincs szükség a letelepedési kötvényre2016.10.28Orbán: gazdasági átvilágítás folyik most MagyarországonAz MTI tudósítása szerint a nemzetgazdasági miniszter többek között közölte: az eszközöket újra kell értékelni, a letelepedési kötvény is azon papírok közé tartozik, amelyik körül jelentősen megváltoztak a feltételek....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái