Előfizetői tartalom

Tényleg új világ jön Trump győzelme után a piacokon?

Portfolio
Előzetesen kevesen számítottak Donald Trump győzelmére az amerikai elnökválasztáson, ennek megfelelően az első reakció heves kilengés volt a piacokon. A dollár zuhanni kezdett az euróval szemben, a feltörekvő devizákat is megütötték, Kelet-Közép-Európa viszont biztonságos szigetnek számított szerda hajnalban. Most érdemes egyet hátralépni, és elővenni a B-terveket, melyek Trump győzelmének hatásait vizsgálták.

Az utóbbi napokban szinte mindenki Hillary Clinton győzelmét várta az amerikai elnökválasztáson, Donald Trump azonban "borítani tudta a papírformát". Így most érdemes elővenni azokat a korábbi elemzéseket, melyek számoltak a republikánus jelölt esetleges győzelmével. Egyelőre nem sokat tudni Trump jövőbeli gazdaságpolitikájáról, csak abból lehet kiindulni, amit a kampányban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés