Előfizetői tartalom

310 közelében startol a forint, jönnek a Fed-üzenetek

Portfolio
Látványosan elakadt a dollár erősödése az euróval szemben fontos technikai szintek között, de elképzelhető, hogy a délutáni ADP foglalkoztatottsági adat, vagy a Fed legutóbbi kamatdöntő üléséről szóló ma este megjelenő jegyzőkönyv kibillenti az árfolyamot ebből a viszonylagos nyugalomból. Ez visszahathat a forint árfolyamára is, amely szintén fontos technikai szinten körül álldogál.

A legfrissebb határidős kamatpiaci árazások szerint júniusra 58%-os esélyt ad a piac annak, hogy a Fed újabb 25 bázispontos emeléssel 100-125 bázispontos célsávba emeli a Fed irányadó kamatlábát, majd decemberre talán belefér még egy hasonló kamatemelés (38%). Ezeket a piaci várakozásokat erősítheti meg, vagy hűthetik a ma délután 14:15-kor megjelenő ADP foglalkoztatottsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés