FONTOS Fájdalmas új adót vetnének ki a ketyegő biológiai bomba miatt, csak a mód a kérdés
 
Előfizetői tartalom

Egyhavi mélyponton a forint, kritikus szinten a dollár

Portfolio
Az elmúlt két hétben látott intenzív dollárerősödés a jelek szerint most elakadhat, mert fontos szintekhez ért mind a dollárindex, mind az euró/dollár árfolyam. Ez jó hír lehet a forintnak is, amely egyhavi mélypontra, 294 körülig esett a zöldhasúval szemben, igaz közben az euró ellenében szintén egyhavi mélypont körül álldogál.

Látványosan fordult a 6 legfontosabb devizával szemben a dollár árfolyama (dollárindex) március végén a 99-es szintről, amelyet akkor is erősen támogattak bizonyos technikai alakzatok. Most, hogy az index 101 fölé lendült, szintén érdemes technikai jelekre figyelni (100 napos mozgóátlag, csökkenő trendvonal), amelyek azt vetítik előre, hogy rövid távon elakadhat a dollár menetelése.Ugyanez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés