Előfizetői tartalom

Nem bír lendületbe jönni a forint

Portfolio
Továbbra is négyhavi mélypontja közelében ingadozik a forint az euróval szemben, azaz nem tud elrugaszkodni az erősödés felé a 314 közeli szintekről. Közben az angol font szárnyalása elakadt azzal együtt, hogy a parlament megszavazta az előrehozott választásokat. Figyelemre méltó, hogy a cseh korona csaknem odáig visszagyengült, ahonnan szabadjára engedték bő két hete.

Hétfő óta nem tud elszakadni a forint az euróval szemben a 314 körüli szintről, mert az erősödési kísérletek rendre elakadnak 312,5-313 körül. Ma reggel 313,4 körül jár a kereskedés a bankközi piacon, azaz továbbra is négyhavi mélypont közelében ingadozik a forint.Az, hogy rendre elakadnak 312,5-313 körül az erősödési kísérletek, nem meglepő, itt húzódik a berajzolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés