Előfizetői tartalom

Esni kezdett a forint is

Portfolio
A Donald Trump körüli botrányok veszélybe sodorták az adócsökkentési és egyéb intézkedéseinek végrehajthatóságát és a tőke a biztonságosnak hitt menedékeszközökbe kezdett áramlani. Közben a dollár azért esett, mert az adócsökkentés növekedés- és inflációfelpörgető hatása intenzív kamatemelést váltott volna ki a Fedtől, de mindez most szertefoszlani látszik. A piac már csak egyetlen idei kamatemelést áraz, de azt is bizonytalanul. A dollár esése azonban technikai okok miatt kifulladhat rövid távon. A forint napok óta toporgott egy fontos technikai szint közelében, de ma délelőtt a negatív nemzetközi hangulatban újra esni kezdett, az euró jegyzése 310 fölé lendült.

2017. május 18. 11:13 A svájci frankot nem hatotta meg a jegybank A svájci központi bank (SNB) nem változtat ultra-laza monetáris politikáján, amire részben az erős frank miatt van szükség - mondta a svájci jegybank elnöke egy mai lapinterjúban. Thomas Jordan a Corriere del Ticino...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái