Előfizetői tartalom

Életjeleket mutatott ma a forint

Portfolio
A hétfő és keddi kereskedés során mutatott rendkívül kicsi elmozdulások után ma már 1 egységnyi "távolságot" is bejárt a forint euróval szembeni árfolyama a bankközi piacon. Közben a dollár tovább erősödött az euróval szemben, így a dollár/forint jegyzések kissé 260 fölé lendültek délutánra. A vártnál gyengébb magyar GDP-adatra nem volt érdemi forintreakció délelőtt:

Kapcsolódó cikkünk2017.08.16Rosszabb lett a magyar GDP-adat a vártnálDélelőtt egy EKB-s kiszivárogtatás ütötte meg az eurót a dollárral szemben, mivel a jelzés szerint Mario Draghi EKB-elnök nem fog szót ejteni őszig a jegybank eszközvásárlási programja visszafogásával kapcsolatos témáról, azaz a jövő heti amerikai Jackson Hole-ban rendezett konferencián sem. A jelzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés