Előfizetői tartalom

Az év befektetői klubja: öt profi a kriptopénzekről

Portfolio
Figyelem! Nincs lehetőség a helyszínen rendezni a belépés díját. Rövid idő leforgása alatt kerültek a befektetők érdeklődésének középpontjába a kriptopénzek, valóságos hullámvasutat jártak be az árfolyamok. De mégis mi ez a nagy felhajtás a bitcoin és társai körül? Tényleg ennyire jövőbe mutató a kriptopénzek alapja, a blockchain technológia, valóban felforgatja a jövőt? Ez alapján mennyit érnek a kriptopénzek, lesz-e értékük a közeljövőben vagy csak lufi az egész? A hazai kriptovilág legjobbjai és professzionális tőkepiaci szereplők véleményét ütköztetjük a témában a Portfolio következő befektetői klubján.

Fontos! A helyszínen történő fizetésre nem lesz lehetőség!Előadók: Pintér András, portfólió menedzser, Budapest Alapkezelő Tuan Anh Trinh, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Corvinus Fintech Center vezetője Moderátor: Nagy Viktor, vezető elemző, Portfolio Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, melynek résztvevői: Debreczeni Barnabás, vezérigazgató...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái