Előfizetői tartalom

Erőre kap a dollár, lassan 1,23-ig ugrik

Portfolio
Miután a héten kiszivárgott, hogy Donald Trump és kormánya további vámok kivetését tervezi, amelyek a kínai telekommunikációs és technológiai szektort sújtanák, a kereskedelmi háború miatt felerősödő aggodalmak hatására erősödni kezdett a hagyományosan menekülőeszköznek számító japán jen. A forint délelőtti erősödése eközben hamar kifulladt, így az euróval szembeni jegyzések újra 311 körül mozognak. A török líra a szíriai török hadműveletek által generált politikai feszültség miatt ma új történelmi mélypontra esett az euróval szemben.

2018. március 15. 19:58 Megosztás A forintot ma nem bántják A forint piacán csendesen csordogál a kereskedés a nemzeti ünnepen, minimális erősödéssel 311,3 körül jár a magyar deviza, vagyis a korábbi kis lendületét is elveszítette, hiszen napközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés