Előfizetői tartalom

Elakadt a forint, újra ütik a rubelt

Portfolio
A magyar választási eredmények ismertté válása óta a forint csak hétfőn tudott erősödni, azóta elakadt ez a mozgás, beleütközött egy trendvonalba az árfolyam. Közben viszont az orosz rubelnél újraindult a jelentős mozgás, ma reggel újra ütik az orosz fizetőeszközt, a befektetők kiemelten figyelik a szíriai eseményeket, ahol akár amerikai-orosz katonai összecsapás sem kizárt.

Az euró/dollár árfolyam szerda délután óta stabil 1,2350 körül és amint tegnap este felhívtuk rá a figyelmet: alulról tolja felfelé egy emelkedő trendvonal az árfolyamot. A forint euróval szembeni árfolyamában is egy trendvonal az, ami igencsak befolyásolja a mozgást: emiatt akadhatott el a forint erősödése a választási eredmények ismertté válása után 311 közelében.Érdemes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés