Előfizetői tartalom

Mindjárt elzárják a pénzcsapot, ami jópár országot földhöz vág majd

Portfolio
Majdnem három éve nem volt olyan rossz negyedévük a feltörekvő devizáknak, mint amilyen most lehet, ha június végéig nem fordul nagyot a hangulat. Márpedig várhatóan nem fog, hiszen a jegybankárok lassan egyesített erővel zárják el a pénzcsapot. Ennek vesztesei pedig a legsérülékenyebb feltörekvő devizák lehetnek, közülük néhányat még egyedi sztorik is sújtanak.

Megint megtalálták a feltörekvőketAz utóbbi hetekben megint intenzíven gyengültek a feltörekvő devizák a dollár erősödésével párhuzamosan, a JP Morgan feltörekvő piaci indexe alapján három éve a legrosszabb negyedévüket zárhatják, ha kitart a rossz hangulat június végéig. A tíz feltörekvő devizát tömörítő index április eleje óta 5,1 százalékkal esett vissza.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés