Előfizetői tartalom

330 körül ide-oda rángatják az eurót

Portfolio
A küszöbön álló német kormányválság ma tovább rontotta azt a nemzetközi befektetői hangulatot, amit az amerikai-uniós kereskedelmi háború már eddig is borongóssá tett és mindez hozzájárult ahhoz, hogy a forint új történelmi mélypontra bukjon ma is az euróval szemben 330,7 körül. Az MNB egyik vezetője ma is elmondta, hogy csak a középtávú 3%-os inflációs célra koncentrálnak. Estére sincs fellélegzés a forint számára, hiszen 330 körül ragadt az árfolyam. Ezekben az órákban dől el, hogy a feszült német belpolitikai helyzet merre halad tovább, lemond-e a belügyminiszter és CSU-elnök Horst Seehofer. Az esemény a forintra is visszahathat.

2018. július 02. 20:31 330 körül ide-oda rángatják az eurót Az esti kereskedésben sincs forint visszaerősödés: a 330-as szint körül ide-oda rángatják az árfolyamot a feltehetően kisebb likviditás mellett. Az euró/dollár nem mozdul 1,16-ról, így a dollár/forint sem tud süllyedni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái