Előfizetői tartalom

Visszakapaszkodott a forint, közben újra esik a líra

Portfolio
"Nagyon sok eszközünk van és a következő időszakban a kamatok csökkenését fogjuk látni" - többek között ez a török elnöki kijelentés okozott tegnap brutális líraesést, amit délután a forint is megérzett, de ma délelőtt valamelyest csillapodott a török helyzet, így a forint is erősödött. Aztán délután a líra esése újraindult, de a forint most nem ebbe az irányba indult, így 325 alatt jár kora este a bankközi piacon. A dollár erősödése miatt vele szemben napközben átmenetileg 280 közelébe ugrott az árfolyam, aztán 278 alá buktak a jegyzések.

2018. július 12. 17:09 Megosztás Visszakapaszkodott a forint, közben újra esik a líra Nap végére 324,7-ig erősödött a forint az euróval szemben (0,2%-os erősödés), noha a török lírát ismét elkezdték ütni az amerikai piacok kinyitása mellett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés