Nincs megállás, itt az új forintcsúcs!
Deviza

Nincs megállás, itt az új forintcsúcs!

Portfolio
Csütörtökön a nap első felében erősödött a forint az euróval szemben, így 325 alá esett az árfolyam. Ezzel felülteljesítő a magyar deviza, a nemzetközi piacon egyelőre nincs jelentős mozgás.

Folyamatosan erősödik a forint

Ma nap közben folyamatosan erősödött a magyar fizetőeszköz a vezető devizákkal szemben, egy euróért jelenleg már csak 324 forintot kell adni, közel egy havi csúcson áll a forint az euróval szemben, a dollárral szemben 289 közelébe erősödött a magyar fizetőeszköz.
Ma is jó napja van a forintnak

Délre stabilan 325 alá erősödött a forint az euróval szemben, a 324,84-es árfolyam már 0,4%-kal alacsonyabb a tegnapinál. A dollár most 289,8-nál jár, míg az angol font 352,4 forintba kerül.


Megint erősödni próbál a forint - Meglehet a 325?

A forint 325,7 körül állt csütörtök reggel az euróval szemben, ez 0,2%-kal volt alacsonyabb a tegnap esti árfolyamnál. Szerdán még 325 alatt kezdte a napot a magyar deviza, majd a kötvénypiaci feszültségekkel párhuzamosan gyengülésnek indult, délután 326,4-nél is járt a jegyzés. A dollárral szemben ma reggel 290,67-nél indul a nap, míg az angol font 353,5 forintba került. Fél órán belül a KSH közzéteszi a júliusi inflációs adatot, ami a forint árfolyamára is hatással lehet.Megint erősödni próbál a forint - Meglehet a 325?

A régióban a lengyel zloty is 0,1 százalékos erősödéssel kezdett, míg a cseh korona egyelőre stagnál az euróval szemben. Közben a feltörekvő piacokon a török líra 0,3 százalékos erősödést mutat a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,6 százalékot javított.

A dollár egyelőre kismértékű gyengüléssel kezdett ma reggel az euróval szemben, így megint 1,12 felett jár a jegyzés. A japán jen napok óta erősödik, ma reggel 0,15 százalékkal kapaszkodott tovább a dollárral szemben, így a menedékdeviza egy hét alatt 1,15%-kal erősödött. Az angol font is erősödni tudott egy kicsit, 0,1 százalékkal kapaszkodott feljebb a dollárral szemben.Megint erősödni próbál a forint - Meglehet a 325?
orban viktor uj kozep-europa
élelmiszer étel getty
67-es gyors ut
dpd csarnokepulet market epito
recept kivaltas patika
vodafone birsag gazdasagi versenyhivatal
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
500 forint shutter