Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott a forint a történelmi mélypont után

Portfolio
A Brexit ügyében tegnap éjjel történt fordulat (ami megnyithatja az utat a kilépés halasztására), a Honkongi kiadatási törvény visszavonása és az olasz kormányalakítás megugró esélye miatt jelentősen javult a külpiaci hangulat tegnap óta, ami a feltörekvő piaci devizák között a forintot is erősíti. Mindehhez hozzájön még az, hogy az előző napokban kifulladt a forint gyengülési hulláma, így egyre több befektető gondolkodott el a forint short pozíciója zárásán, illetve új vételi pozíció nyitását, mindez pedig a külpiaci hangulati fordulat mellett hullámszerű jelentős forinterősödést váltott ki szerda délelőtt. Az euró jegyzései egészen 328,5-ig, a dolláré 298-ig zuhantak, majd volt egy kis visszaemelkedés.

2019. szeptember 04. 14:40 Megosztás Nagyot ugrott a forint a történelmi mélypont után A mai árfolyammozgások alapján most már jól látszik, hogy délelőtt kifulladt a forint nagy erősödési hulláma (shortzáró hullám és új vételi pozíciók nyitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés