Előfizetői tartalom

Nagyot ugrott a forint a történelmi mélypont után

Portfolio
A Brexit ügyében tegnap éjjel történt fordulat (ami megnyithatja az utat a kilépés halasztására), a Honkongi kiadatási törvény visszavonása és az olasz kormányalakítás megugró esélye miatt jelentősen javult a külpiaci hangulat tegnap óta, ami a feltörekvő piaci devizák között a forintot is erősíti. Mindehhez hozzájön még az, hogy az előző napokban kifulladt a forint gyengülési hulláma, így egyre több befektető gondolkodott el a forint short pozíciója zárásán, illetve új vételi pozíció nyitását, mindez pedig a külpiaci hangulati fordulat mellett hullámszerű jelentős forinterősödést váltott ki szerda délelőtt. Az euró jegyzései egészen 328,5-ig, a dolláré 298-ig zuhantak, majd volt egy kis visszaemelkedés.
2019. szeptember 04. 14:40 Nagyot ugrott a forint a történelmi mélypont után A mai árfolyammozgások alapján most már jól látszik, hogy délelőtt kifulladt a forint nagy erősödési hulláma (shortzáró hullám és új vételi pozíciók nyitása lezajlott), azóta némi visszaemelkedés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái