Előfizetői tartalom

A történelmi mélypont után kissé erősödött a forint

Portfolio
Reggel 335,5 forintot ért egy euró a bankközi piacon, vagyis a hét elején kialakult történelmi mélyponthoz (336,1) közelről indul a kereskedés. Délelőtt pedig meg is dőlt a korábbi történelmi mélypont. A forint gyengülésén nem lepődhetünk meg: az MNB kedden újra hangsúlyozta, hogy tartósan laza monetáris kondíciókat alkalmaz, ami nem kedvez a hazai devizának, miközben egyre többen játszanak a forint esésére. Délután valamelyest eltávolodott történelmi mélypontjától a hazai deviza, de kifejezetten gyenge szinten zárja a hetet.

2019. szeptember 27. 16:10 Megosztás Kapaszkodik a forint Délután erősödött a forint a vezető devizákkal szemben. Az euróval szemben 335,7-es szintig erősödött a forint a délelőtt kialakult új történelmi mélypont (336,3) után.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés