forint190925
Deviza

Nem tud 332 alá menni a forint

Portfolio
Végre érezhető erősödést tudott produkálni szerdán a forint, 336 közeléből 334 alá süllyedt az euró jegyzése. Közben a dollár egyelőre kitart 1,10 alatt az euróval szemben, az angol font pedig tovább gyengül a Brexittel kapcsolatos bizonytalanságok hatására.

Falba ütközött a forint

Az esti órákban már nem változott a forint euróval szembeni árfolyama érdemben. A jegyzések a 332,30-as szint körül stagnáltak, az amerikai tőzsdéken kibontakozó hangulat itt nem okozott látványos fordulatot.

Kitartott a forint lendülete

A forint a reggeli lendülete délután is kitartott. Délelőtt 10 után a forint elkezdett gyengülni egészen 333,7-es euró jegyzésig, de a délután végére a forint újabb erősödésnek indult és már 332,6-os szinten jegyezték az euróval szemben.

A forint a dollárral szemben is erősödött reggel, és az euróhoz hasonlóan 10 után elkezdett újra gyengülni. Ezt a gyengülést délutánra ledolgozta a reggeli szinthez, és délután 4 fele 303,6 forinton jegyezték a dollár árfolyamát.

Csütörtök reggel 333,85-nél járt a forint az euróval szemben, ez megegyezett a szerda esti árfolyammal. A tegnapi erősödéssel eltávolodtunk a forint mélypontjától, így most kicsit enyhült a nyomás a magyar devizán, nem fenyeget az, hogy rövidtávon ismét történelmi mélypontra esne a forint. A dollár most 304,75-nél jár, míg az angol font 374,7 forintba kerül.

A régiós versenytársak sem mutatnak egyelőre komoly elmozdulást, a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással kezdett az euróval szemben. A feltörekvő piacokon a török líra egyelőre minimális, 0,1 százalékos erősödést mutat a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,3 százalékot javított.

A dollár piacán láttunk egy kis fordulatot tegnap, gyengült az amerikai deviza az euróval szemben az utóbbi időszak erősödése után. A lélektanilag fontos 1,10-es szintet így sem vitte át a jegyzés, csütörtök reggel 1,095 körül járt, ami minimális dollárerősödést jelentett az estihez képest. A japán jen eközben 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, az angol font pedig minimális gyengüléssel kezdte a napot.

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
iroda_munkavállalók_munkaerő
balance hall irodaház
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
forinteuroarolyambankjegy