Előfizetői tartalom

Meglódult a forint és közelít a falhoz

Portfolio
Fokozatosan erősödik a forint az MNB ma délutáni - meglepetés nélküli - kamatdöntése után és így kora estére már 329 közelébe süllyedt az euró jegyzése, amire hat hete nem volt példa. Ezzel egyébként egyre jobban megközelítette az árfolyam azt a zónát, ami technikai elemzési alapon első körben megállíthatja a forint menetelését. A dollárral szemben egyébként már el is akadt ez a menetelés, igaz ebben a megállapodás nélküli Brexit esélyének jelentős csökkenése, a dollár általános világpiaci gyengülése is szerepet játszik.

2019. október 22. 16:57 Megosztás Már 329 alatt az euró Tovább tart a forint lendülete, hiszen már 329 alatt jár az euró jegyzése a bankközi piacon. Ez másfél hónapos forintcsúcs. A dollárral szembeni forintjegyzések 295,6-nál járnak, azaz itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés