Előfizetői tartalom

Lepattant a falról a forint, így újra 330 felett az euró

Portfolio
Kétszer is megpróbálkozott a 328-as erős technikai akadályon az erősödés felé átjutni a forint az euróval szemben, de nem sikerült, így kedden látványosan gyengült a magyar fizetőeszköz, ami szerda reggel re már oda vezetett, hogy újra a 330-as szint felett jár a kereskedés. Ma este 7-kor a Fed kamatdöntésére (várható újabb 25 bázispontos vágás) és az ahhoz társított üzenetekre érdemes kiemelten figyelni.

Napokkal ezelőtt felhívtuk rá a figyelmet, hogy a 328-as szint nagyon erős technikai akadályt jelent a forint további erősödésének útjában, hiszen egy támasz szint mellett egy emelkedő trendvonal és a 100 napos mozgóátlag is itt húzódik amellett, hogy a napos RSI mutató már az EURHUF erős túladottságát jelentő 30-as szint közelébe bukott. Mindez be is igazolódott, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés