forint érme
Deviza

Még mindig 335 alatt toporog a forint – Nekifut az új mélypontnak?

Portfolio
Az utóbbi hetekben látott alulteljesítés után kicsit nyugvópontra jutott a forint árfolyama, 335 alatt megállt az esés, vagyis nem értük el a szeptemberben látott történelmi rekordárfolyamot. A jövő héten talán az MNB kamatdöntése adhat további impulzust, bár nem várunk lépést a jegybanktól.

Péntek reggel 334,5 körül járt a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást, 0,1 százalékos gyengülést jelentett csütörtök estéhez képest. Az utóbbi hetek gyengélkedése után közelítette meg a forint a 335-ös lélektanilag fontos szintet, ami csak egy hajszálra van a szeptemberben látott 336,3-as forintmélyponttól. A dollárral szemben most 303,45-nél jár a magyar deviza, míg az angol font 390,65 forintba kerül.

A régiós devizák esetében egyelőre nem látunk nagy elmozdulást, a lengyel zloty és a cseh korona is stagnálással indítja a napot. A feltörekvő piacokon a török líra 0,1 százalékkal gyengült a dollárral szemben, míg a dél-afrikai rand 0,4 százalékkal erősödött.

A dollár erősödése is megtorpant az utóbbi napokban, miután fontos szinthez ért az euróval szemben, az 1,10-es árfolyam felett állt be a jegyzés. Péntek reggel változatlanul 1,102 körül jár az árfolyam. Közben a japán jen 0,1 százalékkal gyengült, az angol font pedig minimálisan erősödött az amerikai devizával szemben.

berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
forinteuroarolyambankjegy