Előfizetői tartalom

Nem mozdul a forint a nagy rángatás után

Portfolio
Az utóbbi napokban heves mozgásokat láttunk a forint piacán, a hét elején 335-nél is járt az euró jegyzése, majd onnan kedden érezhetően visszaerősödött a magyar deviza. Vagyis továbbra is a 330-335-ös sáv határozza meg a kereskedést. A nemzetközi piacon a befektetők elsősorban a mai amerikai-kínai kereskedelmi megállapodásra figyelnek.

Szerda reggel 322,8-nál kezdi a napot a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást jelent a kedd esti árfolyamhoz képest. Az utóbbi napokban heves kilengések jellemezték a forint piacán, előbb 335-ig gyengült a magyar deviza, majd onnan fordult a hangulat. Várhatóan a következő napokban is a 330-335-ös szint határozza meg a hangulatot a forint piacán. A dollár most 299...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés