Előfizetői tartalom

Este megint ütöttek egyet a forinton

Portfolio
A napközbeni viszonylagos stabilitás, 336 körüli árfolyam melletti hullámzás után kora este hirtelen 1 egységgel feljebb került az euró árfolyama a bankközi piacon, így megint közelít a forint a történelmi mélypontjához. Közben ma a lengyel zloty egész nap erősödött az euróval szemben, amelyen a délutáni lengyel jegybanki kamatdöntés se változtatott, így a zlotyval szemben estére csaknem elérte történelmi mélypontját a forint.

Reggel még úgy tűnt, hogy a koronavírus esetleges ellenszerének megtalálása által keltett piaci optimizmus mellett a forint erősödni tud, és célba veheti a 335-ös árfolyamot is. Aztán a jegyzések napközben többször is elakadtak 335,5-nél. Délután 5 óra után 336,1 körül járt a kereskedés, majd hirtelen 1 egységgel 337,2 körülig felugrottak. EUR/HUF árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés