forint200212
Deviza

Délutánra megint elgyengült a forint

Portfolio
Komoly kilengések jellemzik a forintot kedden, napközben a 335-ös szintet is elhagytuk, majd délután megint gyengülésnek indult a magyar deviza.

Megint lejtőre került a forint

A nap második felére megint 336 közelébe gyengült a forint az euróval szemben. Közben a dollár továbbra is 310 felett jár. 

Pánikban a lehetőség: zuhannak az árfolyamok. Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Kezd megint belendülni a forint

A reggeli stabil, 336 körüli kezdés után délelőtt fokozatosan erősödött a forint a romló nemzetközi befektetői hangulatban, amelyben a vártnál gyengébb német ZEW gazdasági hangulatindexnek is szerepe van. A romló külpiaci hangulat melletti forinterősödés arra utal, hogy folytatódik a forint gyengülésére korábban nyitott short pozíciók zárása. Délre már 334,5 közelébe erősödött a forint, azaz csaknem új egyhavi csúcsról beszélhetünk. A dollárral szemben 309-nél jár a kereskedés, itt az árfolyam az emelkedő trendvonalat kezdi tesztelni.

Pánikban a lehetőség: zuhannak az árfolyamok. Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start
Pánikban a lehetőség: zuhannak az árfolyamok. Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Kedd reggel 335,77-nél járt a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást jelentett a hétfő esti jegyzéshez képest. A dollárral szemben 310 közelében járunk, az angol font pedig 402,74 forintba kerül. A hétfői kereskedés második felében az MNB devizaswap-tenderének hatására gyengült kicsit a forint, a jegybank tovább szűkítette a likviditást, de talán nem volt annyira meggyőző a szigorítás, mint az elmúlt néhány hétben.

Kereskedés EUR/HUF devizapárral az Alfa Traderen! Start  

A régiós versenytársak közül a lengyel zloty 0,2 százalékkal gyengült ma reggel az euróval szemben, a cseh korona pedig stagnálással kezdte a napot. A feltörekvő piacokon a török líra 0,2 százalékos gyengülést mutat a dollárral szemben, a dél-afrikai rand pedig 0,4 százalékot esett.

Az utóbbi hetekben a dollár erősödése is rosszul jött a forint számára, most egyelőre nem tud tovább kapaszkodni az amerikai deviza az euróval szemben. Kedd reggel 1,0835 körül járt a jegyzés, ami egy hónap alatt 2,3%-os dollárerősödést jelentett. A japán jen kedd reggel 0,2 százalékkal erősödött a dollárral szemben, az angol font pedig stagnálással nyitotta a napot.

Kereskedés EUR/USD devizapárral az Alfa Traderen! Start    

Ola
New Yorki tőzsde
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Elemző / Vezető elemző

Elemző / Vezető elemző
2020. május 19.
Portfolio HR Revolution 2020
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
forint200212