Előfizetői tartalom

Még tovább erősödött a forint

Portfolio
A csütörtöki határozott gyengülést pénteken ledolgozta a magyar fizetőeszköz, amiben segíthettek a vártnál jobb európai beszerzési-menedzser index adatok, illetve a JCR Rating felőli magyar felminősítés is. Délután 337 körül hullámzik az euró jegyzése, azaz 1%-ra a múlt héten 340-es szint felett megjárt eddigi történelmi forintmélyponttól. Közben figyelemre méltó, hogy még a vártnál jobb konjunktúra-adatok mellett sem tudott talpra állni közel 3 éves mélypontjáról az euró a dollárrall szemben.

2020. február 21. 14:38 Megosztás Még tovább erősödött a forint A délutáni kereskedés során tovább erősödött a forint az euróval szemben 337-ig, azaz reggel óta 1,5 egységnyi a mozgás. Ebben a vártnál jobb délelőtti európai konjunktúra-adatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés