Előfizetői tartalom

Szárnyal tovább a forint, de miért?

Portfolio
Fontos technikai szinten esett át tegnap a dollár az újabb amerikai kamatvágással kapcsolatos várakozások mellett, ma pedig tovább hanyatlott, így vele szemben átment egy kulcsfontosságú szinten a forint is. Ez jókora további lendületet adott a magyar fizetőeszköznek is, amely délután már 295-nél, kéthavi csúcson járt a zöldhasúval szemben, az euró ellenében pedig 335-nél. A dollár gyorsan olvadó kamattartalma jelentősen javítja a forint piaci vonzerejét is a befektetők körében, ez is fontos ok lehet a mai szárnyalásban.

2020. március 06. 21:20 Megosztás Jó napja volt a forintnak Folytatódott ma a dollár hanyatlása azután, hogy csütörtökön fontos technikai szintek estek el. Az euró/dollár immár 1,13-nál jár, ami 8 havi eurócsúcs (dollármélypont). A dollár szakadása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés