Előfizetői tartalom

Próbál tovább kapaszkodni a forint, de közeleg a betonfal

Portfolio
Erősödéssel kezdett hétfő reggel a forint az euróval szemben, így 355 alatt jár a jegyzés. Ha azonban innen tovább tud menni a magyar deviza, akkor belátható közelségbe kerülhet a két hete tesztelt 350-es erős támasz, melyről már háromszor pattant vissza a jegyzés. Vagyis egyelőre úgy tűnik, hogy mérsékelt a tér lefelé az árfolyamban.

Hétfő reggel 354,5 körül járt a forint az euróval szemben, ez 0,2 százalékkal volt alacsonyabb a péntek esti árfolyamnál. A magyar deviza ezzel ismét megpróbálhat közeledni a két hete tesztelt 350-es szinthez, mely erős falként tornyosult előtte. Az majd a következő napok kérdése lesz, hogy ehhez közel tud-e kerülni, ha marad a kedvező nemzetközi hangulat, akkor van esély...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés