Előfizetői tartalom

Kicsit gyengült a forint, de a nagy kép nem változott

Portfolio
Csütörtökön megint alulteljesítő volt a forint, még úgy is, hogy estére kicsit visszaerősödött. A magyar deviza árfolyamában a nagyobb kép azonban nem sokat változott, továbbra is a 345-ös árfolyam körül ingadozik. Ahhoz, hogy innen bármelyik irányba kilendüljünk, további hírekre, a hangulat változására lenne szükség.

Péntek reggel 346,2 körül járt a forint az euróval szemben, ez minimális gyengülést, gyakorlatilag stagnálást jelentett a csütörtök esti jegyzéshez képest. Immár napok óta megszokhattuk, hogy a 345-ös árfolyam körül ingadozik a forint az euróval szemben, bár az, hogy a magyar deviza többször is alulteljesítő volt, nem a legjobb jel a folytatással kapcsolatban. A dollárral...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés