Előfizetői tartalom

Új mélypontra ütötték a forintot az újabb kamatvágás üzenetére

Portfolio
A reggeli kereskedés során még stabil maradt a forint 354,4 körül az euróval szemben arra a ma reggeli MNB-alelnöki üzenetre, hogy júliusban újabb 15 bázispontos kamatvágás valószínű, de az lesz az utolsó, 0,6%-os szinten biztosan megáll a jegybank. Aztán a délelőtti és a délutáni órákban lassan, fokozatosan, de folytatódott a forint gyengülése és a délután második felében 356-ig ugrott az euró jegyzése. Ez új kéthavi forintmélypontot jelent és egyúttal azt, hogy a jegybank ma reggeli, nyugtatónak szánt üzenete egyelőre nem tudta megállítani a forint rossz szériáját. A régiós devizák ma szintén gyengültek, így pénteken a forint nem lógott ki annyira közülük.

2020. június 26. 19:34 Megosztás Kisebb forinterősödés a késő esti órákban A forint jegyzése a 355,33-as szintre erősödött vissza az euróval szemben, a késő délután látott 356-os mélypont után.   ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés