Előfizetői tartalom

Félnek a befektetők Bidentől: megérezheti a dollár és az amerikai piacok is a demokrata győzelmet

Portfolio
A választások közeledtével egyre nő a bizonytalanság a befektetők körében, ami dolláreladást és a pozíciók változtatását váltja ki. A piaci volatilitás nem csak az általános bizonytalanság miatt növekedhet: Joe Biden demokrata jelölt jelentős előnnyel bír a közvélemény-kutatásokban Trumppal szemben, márpedig Biden programja jóval kevésbé Wall Street-párti.

A november 3-i elnökválasztásig még rengeteg dolog történhet, és a befektetők is leginkább arra figyelnek még, hogy a koronavírus-járvány visszavetheti-e a gazdasági felpattanást. Egyes befektetők viszont már Biden-győzelmet áraznak, ahogy a dollár ellen fogadnak és lezárják az amerikai részvényekben álló pozícióikat. Joe Biden előnye egyelőre továbbra is jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés