Előfizetői tartalom

Hirtelen beletéptek egyet a forintba

Portfolio
Szerdán kétszer is megakadt a 356-os szint közelében a forint gyengülési hulláma az euróval szemben, aztán csütörtökön délelőtt és délután is hullámszerű forinterősödés alakult ki. Utóbbi annyira intenzív volt, hogy az euró jegyzései hirtelen 354 körülről átmenetileg 353 alá is leszúrtak. A jelek szerint egy csökkenő trendvonal fordította meg a forint esését tegnap és adott ma lendületet az erősödésnek, igaz a régiós devizák is erősödtek ma kicsit.

2020. július 09. 15:09 Megosztás Hirtelen beletéptek egyet a forintba A délutáni kereskedés során is tovább erősödött a forint, és volt fél 3 körül egy rövid időszak, amikor heves volt a mozgás az adataink szerint: 354 körülről átmenetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés