Előfizetői tartalom

Áttörte a falat a forint és egyéves csúcsra ért a dollárral szemben

Portfolio
A dollárral szemben már múlt héten áttört egy fontos technikai akadályt a forint és mára egyéves csúcsára ért, az euróval szemben pedig a tegnapi nappal tört át egy technikai falat és így pénteken további lendületet vett, így egyhavi csúcsra kapaszkodott. Közben a török líra mellett az orosz rubel napok óta csúnyán esik, az orosz fizetőeszköz hónapok óta nem volt ilyen gyenge a vezető devizákkal szemben.

A német és amerikai után ma a francia, olasz és a spanyol második negyedéves GDP-adatok előzetes értékeit is megtudtuk, ezekből jól kirajzolódik, hogy negyedéves alapon mintegy 10%-os zuhanást váltott ki a koronavírus, amelyek után nem lesz könnyű a kilábalás és nem is egységes ez mindenhol. Az európai tőzsdéket ezek az adatok eléggé megviselték főleg tegnap, ez pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés