Előfizetői tartalom

Egyhavi mélypontra küldték este a forintot

Portfolio
Stagnálással, a 351-es szint közelében kezdte a hetet a forint az euróval szemben, majd délben átmenetileg 352-ig gyengült, ami egyhavi forintmélypontot jelentett, aztán visszaerősödött 351-ig. Estére azonban megint 352 fölé emelkedett az euró árfolyama, miközben a zloty erősödött, a korona pedig csak kicsit gyengült. Holnap az MNB kamatdöntésére, főként annak nyelvezetésre lesz érdemes figyelni. Emellett fontosak a koronavírus terjedésével, illetve a vakcinakutatások eredményeivel kapcsolatos hírek. Utóbbiak közül ma az egyik éppen jelentős részvénypiaci hangulatjavulást váltott ki, mert ideiglenesen engedélyeztek egy vérplazmás kezelési módszert az Egyesült Államokban.

2020. augusztus 24. 20:31 Megosztás Egyhavi mélypontra küldték este a forintot, kezd alulteljesítővé válni A kora esti-esti kereskedésben ismét 352 fölé emelkedett az euró árfolyama, azaz egyhavi mélypontra bukott a forint. Ez 0,3%-os forintgyengülés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés