Előfizetői tartalom

Öthavi mélypontnál ragadt a forint a magyar koronavírusos esetszám rekordja után

Portfolio
A reggeli stabil, 356 körüli kezdés után több hullámban határozott gyengülést szenvedett el a forint az euróval szemben, a jegyzések átmenetileg 359 felett is jártak, ami öthavi forintmélypontot jelentett, aztán estére is 358 felett ragadt az árfolyam. A forint mai esésében az erősebb dollár mellett annak is szerepe lehet, hogy rekordra ugrott itthon az új koronavírusos fertőzöttek száma. Ez a gazdaság gyengébb teljesítménye irányába mutat az őszi-téli hónapokban és ezt elkezdhette árazni a piac.

2020. szeptember 02. 18:48 Megosztás Öthavi mélypontnál ragadt a forint Nem tudott jelentősen visszaerősödni a ma megjárt 359,10-ről a forint az euróval szemben, most is 358,3 körül hullámzik a bankközi piacon. Ez azt jelenti, hogy a délutáni visszaerősödési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés