Előfizetői tartalom

Kitart 360 alatt a forint, de megint a gyengülés felé kacsingat

Portfolio
Csütörtökön 357 körül kezdi a napot a forint az euróval szemben, vagyis egyelőre sikeresen távolodott el a 360-tól a magyar deviza. A tegnapi inflációs adatnak nem volt említésre méltó hatása, de inkább a gyengülés felé mozdult enyhén a forint. A nemzetközi befektetők ma elsősorban az EKB kamatdöntésére figyelnek, ez pedig az euró-dollár árfolyamon keresztül a magyar devizára is hatással lehet.

A forint 357 körül járt csütörtök reggel az euróval szemben, ez minimális gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából a szerda esti árfolyamhoz képest. A forint a hét elején tudta áttörni a 360-as lélektani határt egy hirtelen erősödéssel, most ott próbálja megvetni a lábát. A kísérlet egyelőre sikeresnek tűnik, hiszen eltávolodtunk a 360-as határtól. Az viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés