Előfizetői tartalom

Ide-oda rángatják a forintot a csendes MNB-kamatemelés után

Portfolio
Az MNB csütörtöki csendes kamatemelése mérsékelt forinterősödést váltott ki ma reggelig: 362-ig jutott a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, azóta 362-364 között szokatlanul széles sávban hirtelen irányváltások mellett mozog az árfolyam. Az, hogy nincs igazi lendület a forintban ma sem, összefügghet azzal, hogy újra fokozottan borongós az európai részvénypiaci hangulat, mivel több országban (Franciaország, Lengyelország, Bulgária) rekord számú új fertőzöttet találtak, ami az üzleti kilátásokat jelentősen rontja, illetve Madrid környékét le akarja zárni a kormány a járvány fékezése érdekében.

2020. szeptember 25. 13:59 Megosztás Ide-oda rángatják a forintot a csendes MNB-kamatemelés után Fokozottan negatív a nemzetközi befektetői hangulat, mert a koronavírus-járvány második hullámának európai felerősödése egyre több térségben helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés